Vi elsker kartofler

Camilla har sin egen madblog: www.godmadogsodesager.blogspot.dk

Camilla hjælper med opskrifter, og har prøvesmagt nogle af vores kartofler.

Camilla beskriver sig selv som følger:

Man går vist ikke helt galt i byen, når man kalder mig en madnørd, for det er jeg. En madnørd. Jeg lever bestemt ikke for at spise, men jeg elsker at lave mad - alt fra planlægning til indkøb til anretning :) …Og jeg er slet ikke i tvivl om, hvor interessen kommer fra. Da jeg var lille var jeg altid med min far i køkkenet - far og jeg havde det som fornemmeste opgave at sørge for, at der var mad til når mor kom hjem, og den opgave klarede vi altså ved, at han stod ved komfuret og jeg sad på køkkenbordet og hjalp til :)

 

Camilla

 

 

Mira Arkin er madblogger, og hun elsker kartofler, ligesom vi gør.

Mira har sagt ja til at være vores "kartoffel ambassadør" og hun vil lave opskrifter med Lammefjords produkter, samt teste en masse af de forskellige kartoffelsorter som vi har liggende som forsøg.

mira arkin.bmp

 

Claus Henriksen er en af Danmarks aller dygtigste kokke, og i køkkenet på Dragsholm slot, bliver der brugt mange Lammefjords kartofler og grøntsager fra de lokale Lammefjords bønder. 

Claus vil i løbet af året teste flere af vores kartoffel forsøgssorter, og give os, sin uforbeholdende mening, på den måde kan vi sikre os at de sorter vi dyrker har høj "gastronomisk værdi" og ikke kun er sorter der giver højt udbytte.

Kvalitet frem for kvantitet.

Hør Claus fortælle om vores nye sort: ALexandra https://www.youtube.com/watch?v=HlMAHykZvgc

 Claus Henriksen2.png