Kartoffelfad

Ingrdedienser: 

 

Kødsovs:

 

500 gr. oksefars

1 pk. bacon i tern

1 stort løg

2 fed hvidløg

5 tsk tomatpuré

1 spsk paprika

1 tsk chilipulver

salt og peber

 

Kartoffelmos:

1 kg skrællede kartofler til mos

1 bdt persille

1 bdt. purløg

2 dl. creme fraiche

Salt og peber

Revet mozzarella-ost

 

Start med at koge kartoflerne med salt.

 

Svits løg, hvidløg og bacon i noget olie. Put derefter kødet i og steg det sammen med løg mm. 

Put herefter tomatpuré og div. krydderier i.

 

Pisk kartoflerne sammen med creme fraiche, purløg, persille, salt og peber. 

Smør et fad med margarine og put kødet i bunden.

Put den revne ost oven på kødet, og læg kartoffelmosen ovenpå.

Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min.

 

 

 

Del på Facebook