5oo gr. skinkekød i tern eller oksekød eller kyllingekød i strimler
2 pastinakker
2 gulerødder
2 lilla gulerødder
2 tofarvede gulerødder
2 stribede beder
2 gule beder
Olivenolie
Chilisauce
Krydderier
Snit gulerødder og pastinakker i stave, de farvede gulerødder i skiver. Lad de lilla gulerødder dryppe af på et stykke køkkenrulle. Bederne skæres i skiver eller stave efter størrelsen.
Steg kødet på panden i olivenolie og lidt chilisauce i ca 10 min. Tilsæt rodfrugter og steg videre i yderligere 10 min til kødet er gennemstegt. Og retten er færdig.
Retten kan varieres med broccolibuketter, friske bønner eller grøn peber. Prøv evt. at tilsætte mere chilisauce, så retten bliver stærkere og kom ananastern i til sidst. Den søde ananas giver en pikant smag til den stærke chili!
Del på Facebook