Fyldte bagekartofler

Ingredienser (4 pers.):

4 store bagekartofler

300-400 g. cremefraiche

1 pakke bacon i skiver

150 g. revet mozzarella

1 bundt purløg

Salt og peber

 

Fremgangsmåde:

    1. Kartoflerne skylles og kommes i ovnen ved 200 grader i 1-1,5 time til de er gennembagte og sprøde i skallen.
    2. Baconen skæres i mindre stykker og steges sprøde på en pande.
    3. Kom cremefraichen i en skål sammen med osten. 
    4. Hak purløget fint og kom det i skålen sammen med det sprødstegte bacon. Krydr med salt og peber.
    5. Når kartoflerne er færdigbagte tages de ud af ovnen og deles på midten. 
    6. Kartoflerne udhules, så der kun er den sprøde skræl tilbage (gem skrællen). Mos indmaden fra kartoflerne og kom den op i cremefraiche-blandingen.
    7. Bland det hele godt sammen og kom fyldet tilbage i kartoffelskrællerne.
    8. Bages i ovnen ved 200 grader til mosen er gylden.
    9. Velbekomme!

 

“Opskrift leveret af Camilla Ginderskov Andersen fra

www.godmadogsodesager.blogspot.dk

 

Del på Facebook