Ingredienser (4 pers.):
4 store bagekartofler
300-400 g. cremefraiche
1 pakke bacon i skiver
150 g. revet mozzarella
1 bundt purløg
Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Kartoflerne skylles og kommes i ovnen ved 200 grader i 1-1,5 time til de er gennembagte og sprøde i skallen.
- Baconen skæres i mindre stykker og steges sprøde på en pande.
- Kom cremefraichen i en skål sammen med osten.
- Hak purløget fint og kom det i skålen sammen med det sprødstegte bacon. Krydr med salt og peber.
- Når kartoflerne er færdigbagte tages de ud af ovnen og deles på midten.
- Kartoflerne udhules, så der kun er den sprøde skræl tilbage (gem skrællen). Mos indmaden fra kartoflerne og kom den op i cremefraiche-blandingen.
- Bland det hele godt sammen og kom fyldet tilbage i kartoffelskrællerne.
- Bages i ovnen ved 200 grader til mosen er gylden.
- Velbekomme!
“Opskrift leveret af Camilla Ginderskov Andersen fra
www.godmadogsodesager.blogspot.dk
Del på Facebook