Til 4 personer
Ingredienser:
500 g. kød; skinkekød i tern, oksekød i strimler eller kylling i strimler
2 pastinakker
2 gulerødder
2 lilla gulerødder
2 tofarvede gulerødder
2 stribede beder
2 gule beder
Olivenolie
Chilisauce
Krydderier
Sådan gør du:
-
Snit gulerødder og pastinakker i stave, de farvede gulerødder i skiver, lad de lilla gulerødder dryppe af på et stykke køkkenrulle.
-
Bederne skæres i skiver eller stave efter størrelsen.
-
Steg kødet på panden i olivenolie og lidt chilisauce i 10 min.
-
Tilsæt rodfrugter og steg videre i yderligere 10 min.
-
Og retten er færdig.
Kan varieres med broccolibuketter, friske bønner eller grøn peber. Prøv evt. at tilsætte mere chilisauce så retten bliver stærkere, og kom ananastern i til sidst. Den søde ananas giver en pikant smag til den stærke chili.
Del på Facebook