4 personer
Ingredienser:
400 - 500 gr kyllingebryst filet
1 stort skalotteløg/ lille alm. løg
3 fed hvidløg
500 gr. små babykartofler
2 tsk. paprika
1 tsk. tørret oregano
1 tsk. tørret basilikum
en håndfuld cherrytomater
2 dl. vand
1 bouillonterning
200 gr. spinat
2 dl. madlavningsfløde
salt og peber
en lille potte persille
1. Kyllingekøbet skæres ud i mindre stykker og brunes i lidt smør i en stor sauterpande eller gryde
2. Herefter tilsættes løg og hvidløg , som sauteres sammen med kyllingen et minuts tid. Tag det hele af panden op på en tallerken.
3. Kartoflerne delse i kvarte og kommes på panden og steges et par minutter, og herefter tilsættes paprika, oregano,basilikum, halverede tomater vand og buillonterningen.
4. Kom også spinat ved og lad spinaten falde sammen.
5. Kyllingekød, løg og hvidløg kommes tilbage på panden sammen med madlavningsfløde.
6. Læg låg på retten og lad den småsimre i ca. 20 min. Stik i kartoflerne med en kødnål, eller kniv og mærk om de er møre.
7. Smag til med salt og peber og vend friskhakket persille i lige inden servering.
Retten serveres med en god salat og et brød.
Velbekommen:-)
Del på Facebook