Ingredienser (4-6 pers)
Fyld:
500 gr. kartofler (f.eks Alexandra eller Antonia)
1 bdt. broccoli
100 gr. solsikkekerner
1 pk bacon
1 rødløg
Dressing:
2,5 dl. creme fraiche
2-3 spsk mayonnaise
2 spsk sukker
2 spsk balsamico
Desuden:
1-2 liter kogende vand
Fremgangsmåde:
Fyld: Kartoflerne skrælles og skæres i tern. Kog kartoflerne til de er møre. Hæld vandet fra kartoflerne og lad dem køle af.
Broccolien deles i små buketter, kommes i et dørslag og skylles grundigt under rindende vand. Derefter overhældes de med 1- 2 liter kogende vand. Lad broccolibuketterne dryppe af.
Imens Broccoli og kartofler køler af, ristes solsikkekernerne gyldne på en tør pande med lidt salt. Stil til side.
Baconen skæres i mundrette stykker og steges sprød på en pande.
Løget pilles og hakkes fint.
Dressing: Kom creme fraiche og mayonnaise i en skål. Tilsæt sukker og balsamico og rør det hele godt sammen. Smag til med salt og peber og evt mere sukker/balsamico.
Kom fyldet i dressingen og vend det hele godt rundt.
Stil salaten på køl indtil servering!
God fornøjelse og velbekommen:-)
www.godmadogsodesager.blogspot.com
Del på Facebook