Honningbagte grøntsager

Ingredienser (4 pers.)

500 g. nyopgravede kartofler
2 bdt. nye gulerødder m. top
2 bdt. friske grønne asparges
Ca. 4 spsk. honnning
Jomfru oliven olie
Salt og peber
Frisk timian

Fremgangsmåde:
  1. Fjern toppen fra gulerødderne. Lad 1-2 cm. blive tilbage - det både smager og ser godt ud.
  2. Vask og skrub kartofler og gulerødder grundigt, så alt snavs og skidt er væk. 
  3. Kom kartofler og gulerødder i en gryde med kogende vand og for-kog dem i 5-7 minutter.
  4. Hæld vandet fra og kom dem i et ovnfast fad.
  5. Knæk den træde ende af aspargesene og skær dem over på midten. Kom aspargesene i fadet til de restende grøntsager og dryp med honning og olivenolie. 
  6. Krydr med salt og peber samt friske timiankviste.
  7. Bag urterne i ovnen ved 200 grader varmluft i 20-25 minutter.
  8. Velbekomme.

Opskrift af : Camilla Ginderskov Andersen, www.godmadogsodesager.blogspot.dk

Del på Facebook