Ingredienser (4 pers.)
500 g. nyopgravede kartofler
2 bdt. nye gulerødder m. top
2 bdt. friske grønne asparges
Ca. 4 spsk. honnning
Jomfru oliven olie
Salt og peber
Frisk timian
Fremgangsmåde:
2 bdt. nye gulerødder m. top
2 bdt. friske grønne asparges
Ca. 4 spsk. honnning
Jomfru oliven olie
Salt og peber
Frisk timian
Fremgangsmåde:
- Fjern toppen fra gulerødderne. Lad 1-2 cm. blive tilbage - det både smager og ser godt ud.
- Vask og skrub kartofler og gulerødder grundigt, så alt snavs og skidt er væk.
- Kom kartofler og gulerødder i en gryde med kogende vand og for-kog dem i 5-7 minutter.
- Hæld vandet fra og kom dem i et ovnfast fad.
- Knæk den træde ende af aspargesene og skær dem over på midten. Kom aspargesene i fadet til de restende grøntsager og dryp med honning og olivenolie.
- Krydr med salt og peber samt friske timiankviste.
- Bag urterne i ovnen ved 200 grader varmluft i 20-25 minutter.
- Velbekomme.
Opskrift af : Camilla Ginderskov Andersen, www.godmadogsodesager.blogspot.dk
Del på Facebook