Kold forel-kartoffelsalat
juni12.jpg

Ingredienser:

750 g. kartofler
100 gr. Radiser
100 gr. Icebergsalat

Forel:

4 dl. Vand
1 spsk citronsaft
1 tsk salt
5 hele peberkorn
2 stk portionforel (rensede)

Dressing:

2 dl. Ylette
1 tsk sennep
0,5 spsk citronsaft
1 tsk salt
0,5 tsk peber

 

Sådan gør du:

  1. Kartoflerne koges med skræl, pilles skæres i skiver og afkøles.
  2. Radiser og iceberg snittes fint.
  3. Vand ,citronsaft, salt og peber til forellerne koges op, hvorefter der skrues ned til svag varme.
  4. Forellerne lægges i gryden i ca. 10-12 min.<
  5. Tages op og afkøles herefter.
  6. Fiskekødet pilles fra skind og ben, og skæres i mindre stykker.
  7. Kartoffelskiverne lægges nederst i et fad, herefter iceberg og radiser og til sidst forelstykker.
  8. Ingredienserne til dressingen blandes og hældes forsigtigt over.
  9. Stilles koldt i mindst 1 time inden servering!
  10. Serveres med groft brød til!

 

Del på Facebook