Ingredienser:
750 g. kartofler
100 gr. Radiser
100 gr. Icebergsalat
Forel:
4 dl. Vand
1 spsk citronsaft
1 tsk salt
5 hele peberkorn
2 stk portionforel (rensede)
Dressing:
2 dl. Ylette
1 tsk sennep
0,5 spsk citronsaft
1 tsk salt
0,5 tsk peber
Sådan gør du:
- Kartoflerne koges med skræl, pilles skæres i skiver og afkøles.
- Radiser og iceberg snittes fint.
- Vand ,citronsaft, salt og peber til forellerne koges op, hvorefter der skrues ned til svag varme.
- Forellerne lægges i gryden i ca. 10-12 min.<
- Tages op og afkøles herefter.
- Fiskekødet pilles fra skind og ben, og skæres i mindre stykker.
- Kartoffelskiverne lægges nederst i et fad, herefter iceberg og radiser og til sidst forelstykker.
- Ingredienserne til dressingen blandes og hældes forsigtigt over.
- Stilles koldt i mindst 1 time inden servering!
- Serveres med groft brød til!
Del på Facebook