Kartoffelsuppe

Ingredienser:
500 g kartofler
100 g persillerod
100 g knoldselleri
100 g porrer
1,5 ltr. Vand
Grøntsagsboullion, der svarer til mængden af vand

Persillepesto (løvstikke)
20 gr. Persille (løvstikke)
3 spsk koldpresset rapsolie
1 spsk hvid balsamico
1/2 tsk grovkornet sennep
Salt/peber

 

Sådan gør du:

  1. Skræl alle rodfrugter og skær i tern, koges under låg i 45 min.
  2. Rodfrugterne og vandet de er kogt i blendes.
  3. Smag til med salt og peber, 1 dl piskefløde, 1 spsk mørk balsamico og 1 tsk tørret ramsløg.
  4. Serveres med et drys nigellafrø ( kan udelades) og persillepesto (løvstikke, når det kan fåes).
  5. Persillepesto (løvstikke):
    Det hele blendes til en ensartet konsistens!
Del på Facebook