Salat med røget sild
tomt_billede.jpg

Til 4 personer

Ingredienser:
3-4 røgede sild
½ finsnittet kinakål
6-8 kogte kartofler i skiver
3-4 kolde kogte æg i både
1 bdt. radiser i skiver
1 bdt. purløg

½ dl olie
1-2 spsk hvidvinseddike
2-3 spsk tomatpuré
salt og peber

 

Sådan gør du:

  1. Befri de røgede sild for skind og ben og skær sildefileterne i mindre stykker.

  2. Bland kinakål, kartofler, sild, æggebåde og radiser i en skål.

  3. Rør marinaden sammen af olie og eddike.

  4. Tilsæt tomatpuré, salt og peber.

  5. Hæld marinaden over salaten og klip purløg over.

  6. Lad salaten trække køligt 1 time.

  7. Giv rugbrød eller groft brød til.

 

Del på Facebook