Blomkålpizza m/serranoskinke og spinat
Bund:
1 stort blomkålshoved
3 æg
1 spsk. Havreklid
1 lille håndfuld revet parmesan
1 tsk krydderi (f.eks. timian, oregano eller basilikum)
Fyld:
Tomatsovs ( 1 dåse flåede tomater, 1 hakket rødløg, smag til med salt og peber)
6-8 skiver serrano skinke
Rød pesto
En håndfuld Spinatblade
Revet ost eller mozzarella
Begynd med at blende blomkål, så det er helt smuldret, og bland det sammen med æg, havreklid, parmesan og tørret krydderi.
Put bagepapir på en bageplade og pres blandingen sammen så det ligner en pizzabund, ca. 30 cm i diameter. Bunden bages i ovn ved 230 grader i ca 15 minutter. Hold øje med når kanten begynder at tage farve, så er den færdig.
Fyld: Put ingredienserne i en gryde og kog det langsomt op.
Når pizzabunden er bagt, tages den ud af ovnen og tomatsovsen smøres på, og ost og skinke fordeles.
Så skal pizzaen i ovnen igen indtil osten er smeltet, hvorefter den tages ud og spinaten fordeles på pizzaen.
Man kan evt. spise et groft brød til.
God fornøjelse og god appetit J
Del på Facebook