Til 4 personer
Tilberedningstid:
30 min.
Ingredienser:
24 små pillekartofler
350 g magert kød (lam, kalkun, svinemørbrad eller oksefilet)
8 cherrytomater
8 skalotteløg
1 peberfrugt i store tern
8 champignon
Til pensling:
1 spsk olie
1 tsk soja sauce
1/2 tsk sød chilli
8 grillspyd
Sådan gør du:
- Kartoflerne koges og pilles forsigtigt.
- Kødet skæres i mindre tern - i alt 24 stykker.
- Ingredienserne sættes på grillspydene (8 i alt):
Kartoffel - kød - løg - champignon - kød - kartofel - cherrytomater - kød - peberfrugt - kartoffel. - Ingredienserne til pensling blandes og spydene pensles.
- Spydene grilles i ovnen eller på havegrillen i ca. 5-8 min. til kødet er gennemstegt.
- Spydene vendes jævnligt.
- Serveres med salat, brød og evt. en yoghurtdressing.
Del på Facebook