Ingredienser (12 pandekager)
1/2 portion kartoffelmos
150 g. revet cheddarost
2 forårsløg
6 spsk. mel
Desuden:
Olie til stegning
Fremgangsmåde:
Kom kartoffelmosen i en skål. Pil forårsløgene og skær dem i tynde skiver. Kom dem i skålen til mosen og tilsæt revet cheddarost og mel.
Rør blandingen godt rundt så al melen er optaget i mosen.
Del mosen i 12 nogenlunde lige store kugler, og tryk dem flade som pandekager. Jeg gjorde det på direkte på panden (tip: dyp fingrene i vand, så klistre mosen ikke).
Steg kartoffelpandekagerne i 3-4 minutter på hver side til de er gyldne og sprøde. Steg dem af et par omgange, så der er plads på pande til at vende dem.
Velbekomme.
Opskriften er leveret af: Camilla Ginderskov Andersen, www.godmadogsodesager.blogspot.com
Del på Facebook